Αυτός είναι ο πιο ιδιότροπος παρουσιαστής της κυπριακής TV! «Μη ξύνεστε, μην αναπνέετε» - VIDEO - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/1/19

Αυτός είναι ο πιο ιδιότροπος παρουσιαστής της κυπριακής TV! «Μη ξύνεστε, μην αναπνέετε» - VIDEO


Αν δίναμε βραβείο στον πιο ιδιότροπο παρουσιαστή της κυπριακής τηλεόρασης για το 2018, ο συγκεκριμένος παρουσιαστής το είχε στο τσεπάκι του το βραβείο.

Και φυσικά ο λόγος γίνεται για τον Τάσο Τρύφωνος. Και για να αποφύγουμε οποιοδήποτε παρεξήγηση αυτό «βγαίνει» μέσα από το video που ετοίμασαν οι συνεργάτες του παρουσιαστή του ΡΙΚ στο πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα του κρατικού καναλιού.

Στο ξεκαρδιστικό αφιέρωμα που ετοίμασαν στον Τάσο Τρύφωνος από τα γυρίσματα του «Αδύναμου Κρίκου» παρακολουθήσαμε τον παρουσιαστή να κάνει υποδείξεις, έντονες παρατηρήσεις και να μιλά για τα 'τεντωμένα' του νεύρα.

Οι ατάκες του στάζουν φαρμάκι:«Μεν κνίθεσαι Μιχαλάκη», «Λυσιατε με τους μαρκαδόρους, πιάνετε τους μετά που εννά σας πω», «Γιατί να φάεις, εν πρεπει να τρώεις τη νύχτα», «Που  τα νεύρα μου», « Έλεος δαμέσα δηλαδή», «Εν θα το φκάλουμε σήμερα το επεισόδιο. Λαλώ σας το», «Μη ξύνεστε, μην αναπνέετε», «Σταμάτα το μαλλι Ελένη, βάλε κερατίνη», «Μεν ξινίζετε την μούρη σας».

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
tothemaonline.com

Post Top Ad


-->