Δανάη Παππά: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Στέφανο Μιχαήλ που θα συζητηθεί - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/1/19

Δανάη Παππά: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Στέφανο Μιχαήλ που θα συζητηθεί

H Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και την εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" και μίλησε για όλα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις διακοπές που έκανε την Πρωτοχρονιά, τα επαγγελματικά της σχέδια, την καθημερινότητά της αλλά και ξεκαθάρισε αν είναι σε σχέση με τον Στέφανο Μιχαήλ.

Η ζωή μου έχει αλλάξει 180 μοίρες. Οι σταθερές μου όμως είναι ίδιες και είναι αυτό που με κρατά συγκροτημένη. Είχα χωρίσει λόγω της απόφασής μου να παίξω στο "Τατουάζ". Ήταν πολύ μεταβατική περίοδος γιατί δεν περιμέναμε ότι θα χωρίσουμε. Έπρεπε να γίνει, ήταν η αφορμή...
Οι αλλαγές όμως είναι πολύ ωραίες. Ακόμα, παθαίνω σοκ με τις αλλαγές που έφερε η ζωή μου. Στην περιοχή, με σταματούν και είναι πολύ ωραίο συναίσθημα αλλά από την άλλη κάποιες φορές βιάζεσαι.
Mου αρέσει από την μια που τα φαν-κλαμπ είναι πορωμένα αλλά από την άλλη υπάρχουν διαμάχες μεταξύ τους στα σχόλια.
Δεν είμαστε μαζί με τον Στέφανο. Έβλεπα το βίντεο που παίξατε στην εκπομπή που με έλεγε "αγάπη μου" αλλά εγώ δεν το άκουσα. Μας ρωτάνε όλη την ώρα αν είμαστε ζευγάρι. Το 80% που με ρωτάνε ακόμα και στο Instagram με ρωτάνε αν είμαστε μαζί.
Δεν μπορούσα να καταλάβω την αρνητική κριτική. Έλεγα γατί να με χαντακώσει έτσι δημόσια; Έχω στα σχέδια μου να ασχοληθώ με την υποκριτική με σεμινάρια και μαθήματα.
Είμαι 22... Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια!

Δείτε όσα αποκάλυψε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους για την σειρά, τις αρχικές δυσκολίες που βίωσε και τα σχέδια της.alphanews.live

Post Top Ad


-->