Το τερμάτισε η Αριστοτέλους! Πρώτη φορά δεν μπορούσε να συγκρατηθεί! «Είναι η πρώτη φορά... που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/12/18

Το τερμάτισε η Αριστοτέλους! Πρώτη φορά δεν μπορούσε να συγκρατηθεί! «Είναι η πρώτη φορά... που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο»Η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι χρόνια στην πρώτη γραμμή της παρουσίασης. Έχει αποδείξει την αξία της στον χώρο, αλλά και τον επαγγελματισμό της. Το κοινό την παρακολουθεί και της χαρίζει την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής μετάδοσης της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα», η οικοδέσποινα Χριστιάνα Αριστοτέλους, εξέπληξε όσους την είδαν. Καθώς, πρώτη φορά στην καριέρα της έφτασε στο σημείο αυτό.


Ειδικότερα, η ξανθιά παρουσιάστρια, μερικά λεπτά πριν το τέλος της εκπομπής της, έκανε ένα γλωσσικό λάθος. Καθώς είπε στην τηλεθεάτρια η οποία συμμετείχε στην ενότητα του παιχνιδιού λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της «να μας ξαναπάρετε όποτε θέλουμε». Τόσο η Χριστιάνα Αριστοτέλους, τόσο και οι συνεργάτες της, δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και ξέσπασαν σε γέλια. 

Ενώ μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να το διαχειριστεί και να σταματήσει να γελάει. Απολογήθηκε στην καλεσμένη της και ζήτησε να πάνε σε διαφημιστικό διάλειμμα, ούτως ώστε να μπορέσει να ηρεμήσει από τα γέλια. Ενώ, τόνισε πως: «Είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο».


Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:


Post Top Ad


-->