Στον κοσμοπολίτικο Λίβανο πήγε την Έμιλυ Γιολίτη ο Χρύσανθος Τσουρούλλης! ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες από το μαγευτικό ταξίδι τους - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/12/18

Στον κοσμοπολίτικο Λίβανο πήγε την Έμιλυ Γιολίτη ο Χρύσανθος Τσουρούλλης! ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες από το μαγευτικό ταξίδι τουςΟ Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της κυπριακής κοσμικής ζωής. Το ζευγάρι δεν μπορεί να κρατηθεί και δεν σταματάει ποτέ να δείχνει τον ερωτά του.

Ενώ επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές όπου έχουν πάει ταξίδια σε χώρες του εξωτερικού, με σκοπό να κρατήσουν το πάθος της σχέσης τους αναλλοίωτο και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και τις πολλές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες τις εξωτικές χαρές του ανατολίτικου Λιβάνου και συγκεκριμένα, ταξίδεψαν ως την Βηρυτό, όπου και πραγματοποιούν τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Το γνωστό ζευγάρι της κυπριακής showbiz, δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από την παραμονή του στην λιβανέζικη πρωτεύουσα, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως όλα δείχνουν, περνούν μοναδικές στιγμές.


Δείτε στο chnews.com.cy τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν από το ταξίδι τους στον Λίβανο:


Post Top Ad


-->