Στο νοσοκομείο η πρώην γνωστού Κύπριου επιχειρηματία! Το μήνυμα αισιοδοξίας που δημοσίευσε - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/12/18

Στο νοσοκομείο η πρώην γνωστού Κύπριου επιχειρηματία! Το μήνυμα αισιοδοξίας που δημοσίευσεΣτο νοσοκομείο εισηχθεί η πρώην σύντροφος γνωστού Κύπριου επιχειρηματία.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι ήταν μαζί για αρκετό χρονικό διάστημα, ώσπου τα μαύρα σύννεφα στην σχέση τους έκαναν την εμφάνισή τους. Δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού με τον έρωτά τους. Εκείνη είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και εκείνος πετυχημένος Κύπριος επιχειρηματίας. 

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (3/12) η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, φωτογραφίες από την παραμονή της στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.


Όπως ήταν λογικό, οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι ρωτιόντουσαν τί συμβαίνει με την υγεία της και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ύστερα από τον παραπάνω καταιγισμό μηνυμάτων, η τραγουδίστρια θέλησε να προβεί σε δημόσια ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. 

Συγκεκριμένα, μέσω insta-story έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο, γράφοντας τα εξής: «Είμαι πολύ καλά και για όλους εσάς που με ρωτάτε, μετά από την επέμβαση, ένα έχω να πω… Να μην τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά και στεναχωριόμαστε, κακό μόνο στο σώμα, στο μυαλό και στη καρδούλα μας κάνουμε. Την υγειά μας πάνω από όλα».

Ο λόγος για την Ζοζεφίν, πρώην σύντροφο του Βασίλη Μιχαήλ.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο chnews.com.cy:Post Top Ad


-->