Σκευωρία Χαραλαμπίδου και Αννίτας – Αγκαλιές και μεγάλη ανακωχή ανάμεσα στις αιώνιες αντιπάλους - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/12/18

Σκευωρία Χαραλαμπίδου και Αννίτας – Αγκαλιές και μεγάλη ανακωχή ανάμεσα στις αιώνιες αντιπάλουςΟι δύο κυρίες των μεγάλων κομμάτων σε κάθε συνύπαρξη τους δυσκολεύουν τους γύρω τους, με τους ασταμάτητους καυγάδες και τις συνεχείς αντιπαραθέσεις που έχουν μεταξύ τους.

Ειρήνη Χαραλαμπίδου και Αννίτα Δημητρίου για άλλη μια φορά ήρθαν αντιμέτωπες, αλλά για καλό σκοπό στον Κοινοβουλευτικό Αδύναμο Κρίκο.

Μόνο που για πρώτη φορά οι δύο κυρίες όχι μόνο συμμάχησαν εναντίον των ανδρών ανεξαιρέτως  κόμματος, αλλά στο τέλος έγινε και η μεγάλη ανακωχή ανάμεσα τους, με τους τηλεθεατές να τις βλέπουν να αγκαλιάζονται στον αέρα του παιχνιδιού.


Μάλιστα, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου ήταν αυτή που εισηγήθηκε να γίνει η ανακωχή  ανάμεσα τους, αφού όπως είπε δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει πάντα νικητής. Η Αννίτα Δημητρίου συμφώνησε, τονίζοντας πως νικητές είναι τα παιδιά στα οποία θα μοιράσουν το χρηματικό ποσό.

Φυσικά, η παραγωγή του αδύναμου κρίκου συμφώνησε με την απόφαση αυτή, με το επεισόδιο να τελειώνει περνώντας  τα σωστά μηνύματα στο κοινό.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα παρακάτω:lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->