Σάλος με γνωστό Κύπριο ποδοσφαιριστή-Έβγαλε ροζ βίντεο την πρώην του και την απειλούσε - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/12/18

Σάλος με γνωστό Κύπριο ποδοσφαιριστή-Έβγαλε ροζ βίντεο την πρώην του και την απειλούσεΟ κακός χαμός έγινε με γνωστό διεθνή ποδοσφαιριστή και την πρώην σύντροφό του, γνωστή τραγουδίστρια. Το ζευγάρι διατηρούσε σχέση για περίπου εφτά μήνες.

Όπως όλα δείχνουν, οι κάποτε ερωτικοί σύντροφοι έγιναν πλέον άσπονδοι εχθροί. Καθώς, η τραγουδίστρια υπέβαλλε μήνυση κατά του Κύπριου ποδοσφαιριστή, αφού όπως υποστηρίζει στην μηνυτήρια αναφορά, εισέβαλλε στο σπίτι της και την βιντεοσκοπούσε ενώ ήταν γυμνή.

Επιπροσθέτως, η πρώην σύντροφος του γνωστού Κύπριου,ανέφερε πως την απείλησε ότι θα προβεί στην δημοσίευση του επίμαχου βίντεο, στο οποίο φαίνεται εκείνη να περπατάει γυμνή μέσα στο σπίτι της. Επίσης, της είπε ότι θα δώσει στην δημοσιότητα κι άλλο ροζ υλικό από την την διάρκεια της σχέση τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια συνάντησε τον Κύπριο πρώην ποδοσφαιριστή και εκνευρισμένη από το παραπάνω περιστατικό, έκανε το διαμέρισμά του άνω κάτω. Ενώ επίσης,  φέρεται πως τον γρονθοκόπησε. «Θα τελειώσω και εσένα και την καριέρα σου», φαίνεται να είπε στον γνωστό Κύπριο.

Ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ο λόγος για τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή (με την Ελπίδων) Μιχάλη Θαλασσίτη -ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Αγγλία- και την τραγουδίστρια Megan McKenna.


Post Top Ad


-->