Ψάχνει τον Λούη η «fashion police» – Το έξαλλο του ντύσιμο στα βραβεία - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/12/18

Ψάχνει τον Λούη η «fashion police» – Το έξαλλο του ντύσιμο στα βραβείαΌ,τι και να σας πούμε για την αμφίεση του Λούη Πατσαλίδη στο επειδόσιο της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς είναι λίγο...

Στο εορταστικό επεισόδιο της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς του «Λούης Night Show» ο Πατσαλίδης εμφανίζεται όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Ο Λούης φορώντας κόκκινο παντελόνι καμπάνα «λαμέ» δίνει τα βραβεία στους ανθρώπους που σχολίασε καθόλη την διάρκεια της χρονιάς.

Το παντελόνι του μαγνητίζει τα βλέμματα με την εορταστική του αμφίεση, αφού η κόκκινη μπαγιέτα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline το συγκεκριμένο παντελόνι είναι δημιουργία της Έφης Παπαϊωνάννου, η οποία 'ράβει' τα τελευταία χρόνια τον Λούη και με αυτό εμφανίζεται στα πρώτα 8 λεπτά της παράστασής του στο Down Town.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες και η Γιώτα Κρος, η οποία έμεινε στην ιστορία του «Λούης Night Show» με την ατάκα της: «Στο σχολείο με φώναζαν μουρτατέλλα».

Εννοείται ότι ο Λούης δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς τον χαρακτηρίζαν αυτόν στο σχολείο. Όπως είπε χαρίζοντας άφθονο γέλιο: «Εμένα παριζάκι».

Δείτε το σχετικό σπαρταριστό τρέιλερ στο video που ακολουθεί:

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->