Μπέττυ Μαγγίρα: «Αν δεν μπορείς να δεχθείς τη κριτική, είναι δικό σου θέμα, όχι δικό μου!» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/12/18

Μπέττυ Μαγγίρα: «Αν δεν μπορείς να δεχθείς τη κριτική, είναι δικό σου θέμα, όχι δικό μου!»


 

Η συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Η Μπέττυ Μαγγίρα εκτός από τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί, κάθε μέρα κρίνει τις παίκτριες του My Style Rocks 2 για το στυλ τους, τα concept που παρουσιάζουν αλλά και για τα ρούχα που επιλέγουν να φοράνε.

Η Μπέττυ Μαγγίρα αρκετές φορές έχει δεχθεί τα... πυρά αλλά και την ξινίλα των παικτριών του My Style Rocks 2 καθώς η κριτής σατιρίζει ότι την εμπνέει.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες tv και μίλησε για τις φετινές παίκτριες του παιχνιδιού μόδας αλλά και το πως τις έχουν συμπεριφερθεί οι κοπέλες.


Είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται για τα ρούχα της; " Κοιτάξτε, τα κορίτσια το ξέρουν πριν έρθουν στο σόου ότι αυτό είναι το κόνσεπτ. Φοράμε το στιλ, το δείχνουμε και οι κριτές το κρίνουν. Οπότε το να αντιδρούν το θεωρώ κουτό. Τώρα, αν δεν μπορείς να το δεχθείς, είναι δικό σου θέμα, όχι δικό μου" απαντάει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Πως τις φαίνονται όμως τα σχόλια που έκαναν κάποιες παίκτριες οι οποίες δήλωναν ενοχλημένες από την σάτιρα της; "Η σάτιρα είναι σάτιρα. Επειδή έχω δει το έργο πολλές φορές, δεν μπορούν να τη δεχθούν όλοι. Το καταλαβαίνω και το αποδέχομαι".

Έχει ενοχληθεί όμως η Μπέττυ Μαγγίρα από την αντίδραση κάποιας από τις παίκτριες του My Style Rocks 2; "Υπήρχαν παίκτριες που είπαν πράγματα που με προσέβαλαν, αλλά επειδή δεν είμαι άνθρωπος που τα κρατάω, ούτε είμαι εκδικητική ως χαρακτήρας, το προσπερνάω πάρα πολύ εύκολα. Καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι επειδή εκείνη την ώρα εκνευρίζονται, ενοχλούνται, θυμώνουν και αντιδρούν πάντα επιθετικά. Δεν αντιδρούν ψύχραιμα..." απαντάει η Μπέττυ Μαγγίρα!
youweekly.gr

Post Top Ad


-->