Μαύρα Χριστούγεννα στην Λεμεσό: Πενθούν 3 οικογένειες - Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/12/18

Μαύρα Χριστούγεννα στην Λεμεσό: Πενθούν 3 οικογένειες - Το άσχημο παιχνίδι της μοίραςΗ μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε τρεις οικογένειες στην Λεμεσό, την ημέρα των Χριστουγέννων. Οι αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να προήλθαν από εγκληματική ενέργεια και προσανατολίζονται σε θανάτους από αιφνίδιες αιτίες. 


Ειδικότερα, ο 34χρονος Ανδρέας Καίμης είχε μεταφερθεί στο τμήμα των πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού, ύστερα από λιποθυμία σε γιορτινό τραπέζι. Λίγες ώρες αργότερα, οι επί καθήκοντι ιατροί ενημέρωσαν την Αστυνομία στις 1 και 30 τα ξημερώματα για τον θάνατο του. Ο Ανδρέας Καίμης στις 29 Δεκεμβρίου θα έκλεινε τα 35 έτη.Η λίστα δεν σταματάει εκεί. Αφού ο 32χρονος Γεώργιος Χριστοφίδου ένιωσε αδιαθεσία η οποία προήλθε από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μερικές ώρες μετά, ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι.

Ο 61χρονος Γρηγόρης Μαύρου ήταν μαζί με την σύζυγο του, όταν έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του. Η 58χρονη γυναίκα κάλεσε ασθενοφόρο. Ωστόσο, ήταν αδύνατη η όποια βοήθεια, αφού ο 61χρονος είχε ήδη αποδημήσει εις Κύριον. Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Post Top Ad


-->