Λουκάς Φουρλάς – «Εικόνες ντροπής στη πλημμυρισμένη Βουλή... ένα κτήριο με ειδικές ανάγκες» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/12/18

Λουκάς Φουρλάς – «Εικόνες ντροπής στη πλημμυρισμένη Βουλή... ένα κτήριο με ειδικές ανάγκες»


 

Για ένα κτήριο πεπαλαιωμένο, με «ειδικές ανάγκες» μίλησε ο Λουκάς Φουρλάς, αφού η Βουλή μας πλημμύρισε. Υπολογιστές και γραφεία κυριολεκτικά μέσα στο νερό...

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής, Λουκάς Φουρλάς από το ναό της δημοκρατίας, το κυπριακό Κοινοβούλιο πυροβόλησε μέσω της εκπομπής του Ονούφριου Σωκράτους στο ΟΜΕGΑ την κωλυσιεργία της μετακίνησης του κτηρίου της Βουλής που συζητείται εδώ και χρόνια.

Ο Λουκάς Φουρλάς χαρακτήρισε το κτήριο της Κυπριακής Βουλής «με ειδικές ανάγκες». Ένα κτήριο πεπαλαιωμένο, που έπρεπε εδώ και χρόνια να μην υπάρχει ως κτήριο που στεγάζει την Βουλή.


Μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» και στον Ονούφριο Σωκράτους ο Λουκάς Φουρλάς θύμισε ότι η έγκριση έγινε εδώ και δεκαετίες.

Μάλιστα θέλοντας να δώσει εικόνα της κατάστασης είπε στον Ονούφριο Σωκράτους: «Σκεφτήκατε σήμερα να είχαμε επίσημη επίσκεψη από έναν ηγέτη ξένου κράτους στην Βουλή; Τι θα του λέγαμε; Σας παρακαλώ φέρτε και τα βατραχοπέδιλα σας μαζί γιατί το Κοινοβούλιο μας είναι με ειδικές ανάγκες;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->