Λουκάς Φουρλάς: Τί είπε για την πορεία της ζωής του; - Η ερώτηση που τον έφερε σε δύσκολη θέση - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/12/18

Λουκάς Φουρλάς: Τί είπε για την πορεία της ζωής του; - Η ερώτηση που τον έφερε σε δύσκολη θέσηΟ Λουκάς Φουρλάς είναι αναμφισβήτητα ένας από τα γνωστότερα και πιο αγαπημένα πρόσωπα της κυπριακής επιφανούς ζωής. Ο δημοσιογράφος και Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής, παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Madame Figaro Κύπρου», για το τεύχος Δεκεμβρίου 2018.

Η δημοσιογράφος, Τάνια Νεοκλέους, απήθυνε έξι ερωτήσεις στον Λουκά Φουρλά, με τον ίδιο να απαντάει μόνον στις πέντε.


Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης στο chnews.com.cy:


Μια θάλασσα κι έναν καιρό… συνεχίστε την ιστορία.

Και ένας Λουκάς, που µεγαλώνει, βγήκε έξω από την ιστορία και προσπαθεί να βρει τα βήµατά του. Τα βρήκε;


Ποια ερώτησή σας ως δηµοσιογράφου έφερε τη µεγαλύτερη αµηχανία σε καλεσµένο και ποιος ήταν αυτός;

Μια ερώτηση που έκανα στον αείµνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο, µια µέρα πριν από την κρίσιµη ψηφοφορία για τις εκλογές του 2003, που εξελέγη πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας. Του είχα ζητήσει να µου απαντήσει σε κάτι πολύ απλό το οποίο δεν ανέµενε, µε ποια οµάδα ήταν. Μου απάντησε ότι ήταν και µε τον ΑΠΟΕΛ και µε τον Εθνικό Άσσιας και ότι συµπαθούσε και λίγο τη Σαλαµίνα. Την επόµενη µέρα όλες οι εφηµερίδες το έβαλαν σωρηδόν.


Αν µπορούσατε να βάλετε φτερά στη µηχανή σας, πού θα θέλατε να πάτε;

Θα ήθελα να ξανακάνω τον γύρο της Ευρώπης, όπως τον έκανα το 1996, πιο ώριµος αυτήν τη φορά, πιο σοφός και πιο προσεκτικός.


 Αν σας έλεγε κάποιος "Έχεις Μέσον" οπουδήποτε, πού θα ήταν αυτό;

Αν είχα την ευκαιρία να έχω µέσο οπουδήποτε, αυτό θα ήταν στον κρατικό προϋπολογισµό, για να κάνω κάποια πράγµατα τα οποία το κράτος ακόµα δεν έχει φέρει εις πέρας.


Αν είχατε τη δυνατότητα να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή σας απ' την αρχή, ποια τρία πράγµατα θα αλλάζατε σ' αυτήν;

∆εν θα άλλαζα τίποτα, αγαπώ αυτό που είµαι και αυτό που έγινα. Κάποια πράγµατα δεν µπορώ να τα αλλάξω, δυστυχώς, µε τίποτα. Αν µπορούσα να κάνω κάτι από την αρχή, θα έδειχνα περισσότερο σε κάποιους ανθρώπους το πόσο τους αγαπούσα.

Ο Λουκάς Φουρλάς δεν απάντησε στην ερώτηση 

Αν ήσασταν ο 57ος βουλευτής για µια µέρα, ποια πρόταση νόµου θα προτείνατε και σε ποια επιτροπή;

∆εν θέλω να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση, γιατί δεν θέλω να εµπλακώ στη σοφία των 56 βουλευτών µας και να αµφισβητήσω την κρίση τους. 

Post Top Ad


-->