Κρίστυ Αγαπίου: Τα τρυφερά της λόγια για την έκτη επέτειο της σχέσης της με τον Πανίκο Λειβαδιώτη! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/12/18

Κρίστυ Αγαπίου: Τα τρυφερά της λόγια για την έκτη επέτειο της σχέσης της με τον Πανίκο Λειβαδιώτη!Είναι full ερωτευμένη με τον σύζυγό της!


Η Κρίστυ Αγαπίου και ο Πανίκος Λειβαδιώτης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην κυπριακή showbiz, οι οποίοι μετρούν ήδη έξι χρόνια δεσμού και ένα χρόνο παντρεμένοι.

Το ζευγάρι σήμερα, 28 Δεκεμβρίου, έχει την έκτη του επέτειο και το όμορφο μοντέλο θέλησε να μοιραστεί όμορφα και τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.


Η Κρίστυ αναρτώντας μία εικόνα των δυο τους, έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευσε: “Ευτυχισμένη έκτη επέτειο. Ο χρόνος πραγματικά περνάει πολύ γρήγορα. Ευχαριστώ που μου δείχνεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια σου, ευχαριστώ που μου δείχνεις πώς να αγαπώ και να δίνω χωρίς ανιδιοτελώς χωρίς να περιμένω τίποτα ως αντάλλαγμα, ευχαριστώ που με σπρώχνεις να ξεπερνώ τα όριά μου και έξω από τη ζώνη ασφαλείας μου, ευχαριστώ που μου δείχνεις πώς να ζω με πάθος, να είμαι ατρόμητη και χωρίς όρια. Πρωτίστως, σε ευχαριστώ για την ανιδιοτελή αγάπη σου, που με αγαπάς έτσι όπως είμαι. Σε αγαπώ!”
ilovestyle.com

Post Top Ad


-->