Καραντώνη VS Πατσαλίδης: Ίδια ώρα και μέρα-Ποιος θα νικήσει στην μάχη της τηλεθέασης; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/12/18

Καραντώνη VS Πατσαλίδης: Ίδια ώρα και μέρα-Ποιος θα νικήσει στην μάχη της τηλεθέασης;Μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου τηλεοπτικής αναμέτρησης θα γίνουν οι Κύπριοι τηλεθεατές την τελευταία Παρασκευή του 2018. 

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ και η παραγωγή της «Παραδοσιακής βραδιάς» επέλεξαν την προβολή της εκπομπής στις 28 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως η παρουσιάστρια της, Άντρη Καραντώνη, θα έρθει αντιμέτωπη με τον «τυφώνα» του Alpha Κύπρου, την εκπομπή «Λούης Night Show» και τον Λούη Πατσαλίδη.

Είναι γεγονός πως οι δύο παρουσιαστές σημειώνουν σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης. Ο ΣΙΓΜΑ χρησιμοποιεί την επιτυχημένη παρουσιάστρια του, Άντρη Καραντώνη, για να αντιμετωπίσει τον τυφώνα της AGB, Λούη Πατσαλίδη.


Ποντάρει στην επιτυχία της ξανθιάς παρουσιάστριας, έχοντας ως υπόβαθρο μια ξεχωριστή «Λαϊκή Βραδιά», με σκοπό να «εκθρονίσουν» τον «βασιλιά της τηλεθέασης» κάθε Παρασκευής, στην τελευταία τηλεοπτική του μετάδοση για τον παρόν έτος.

Ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Cappucino», εάν η Άντρη Καραντώνη καταφέρει να περάσει ή να σταθεί άξια αντίπαλος του Λούη Πατσαλίδη, τότε οι ιθύνοντες του ΣΙΓΜΑ πιθανώς να τοποθετήσουν μόνιμα την «Παραδοσιακή Βραδιά», απέναντι από το «Λούης Night Show».


Αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια.


Post Top Ad


-->