Κακός χαμός στα γυρίσματα της εκπομπής «Στην υγειά μας» - Καλεσμένοι Τσουρούλλης και Καραντώνη - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/12/18

Κακός χαμός στα γυρίσματα της εκπομπής «Στην υγειά μας» - Καλεσμένοι Τσουρούλλης και ΚαραντώνηΣτο εν λόγω γύρισμα, όπου έγιναν τα απίστευτα περιστατικά, βρισκόταν ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Άντρη Καραντώνη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προέβη σε μία αποκάλυψη την Δευτέρα, 10/12, για την εκπομπή που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος και τι συνέβη στα γυρίσματα των εορταστικών εκπομπών του.


Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά ανέφερε στο Πρωινό: «Στο γύρισμα για το εορταστικό του Στην υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έγινε μεγάλη μανούρα από δύο τραγουδίστριες. Η μία τραγουδίστρια ήθελε να τραγουδήσει κι άλλο και δεν την άφησαν και τα έκανε χάλια. Η άλλη σηκώθηκε κι έφυγε γιατί ήθελε να την βάλουν δίπλα στον βασικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, δεν την έβαλαν να καθίσει δίπλα του κι έτσι προτίμησε να σηκωθεί και να φύγει».

Ακολουθούν στιγμιότυπα που ανήρτησαν στα social media ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και η Άντρη Καραντώνη στο εορταστικό γύρισμα  της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου:

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->