Η μεγάλη της αγάπη που απέβη μοιραία… Έμελλε να ήταν η τελευταία της εξόρμηση - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

31/12/18

Η μεγάλη της αγάπη που απέβη μοιραία… Έμελλε να ήταν η τελευταία της εξόρμησηΘλίψη για τον άδικο χαμό της 66χρονης Εύης Μουσκουντή η οποία χθες στην προσπάθειά της να φωτογραφηθεί στο γνωστό σημείο «Γκρεμός της Πελλής», έπεσε από ύψους 30 μέτρων, με αποτέλεσμα αργά το απόγευμα να χάσει την μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η αγάπη της για τις ορειβασίες όμως ήταν αυτή που ίσως τελικά της στοίχισε τη ζωή αφού, η Έυη βρισκόταν στο σημείο αλλά και στην γύρω περιοχή συχνά  μιας και υπήρξε για χρόνια μέλος των Ελεύθερων Ορειβατών Κύπρου.Λάτρεις των εξορμήσεων στα ορεινά θέρετρα του νησιού μας βρέθηκε στα ψηλότερα σημεία στα οποία όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, φωτογραφιζόταν αποθανατίζοντας τη στιγμή.

Μάλιστα, για την ίδια μια χαρούμενη μέρα όπως έγραφε ήταν να ανασαίνει στα βουνά, να κατεβαίνει σε ποταμούς, να σκαρφαλώνει σε δέντρα… όπως έγραψε στο λογαριασμό της στο facebook.

«Ανεβαίνω βουνά.. κατεβαίνω σε ποταμό..σκαρφαλώνω σε δέντρα..μαζεύω μανιτάρια.. μπαίνω σε εξωκλήσια ..κάνω και γενέθλια.. Τι άλλο??»reporter.com.cy

Post Top Ad


-->