Η Χαριτίνη Ηλιάδου γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Αθήνα και δεν θα πιστεύετε πόσα κεράκια είχε πάνω η τούρτα της! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/12/18

Η Χαριτίνη Ηλιάδου γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Αθήνα και δεν θα πιστεύετε πόσα κεράκια είχε πάνω η τούρτα της!Ο Χρήστος Μάστορας έμεινε με το στόμα ανοιχτό – Δείτε πως το σχολίασε!

Τα γενέθλιά της είχε πριν από μερικές ημέρες η Χαριτίνη Ηλιάδου και θέλησε να τα γιορτάσει χθες, 8 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα με αγαπημένους της φίλους, όπου μεταξύ αυτών είδαμε και την Κάλια Ελευθερίου, η οποία πλέον μένει μόνιμα στην ελληνική πρωτεύουσα.

Το όμορφο μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός επέλεξε με την παρέα της να πάνε στο μαγαζί, όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες και η Τάμτα.Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έφτασε μία τούρτα στο τραπέζι τους, με δύο κεριά τα οποία σχημάτιζαν τον αριθμό 86.

Ο front man του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, ο οποίος βρισκόταν επί σκηνής και είδε την τούρτα, ξαφνιάστηκε, ωστόσο, η Χαριτίνη του εξήγησε πως είχαν  τρία άτομα από την παρέα γενέθλια και ο αριθμός 86 ήταν το άθροισμα των ηλικιών τους. Δείτε πιο κάτω το σχετικό στιγμιότυπο που εντοπίσαμε στα social media:

ilovestyle.com

Post Top Ad


-->