Η ασταμάτητη «κρεβατομουρμούρα» της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Γιώργο Εφραίμ-«Μετά είσαι εσύ η μουρμούρα!» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/12/18

Η ασταμάτητη «κρεβατομουρμούρα» της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Γιώργο Εφραίμ-«Μετά είσαι εσύ η μουρμούρα!»Η Χριστιάνα Αριστοτέλους προέβη σε μια εξομολόγηση όσον αφορά την κοινή της ζωή με τον σύζυγο της, Γιώργο Εφραίμ, κατά την διάρκεια της εκπομπής της «Με αγάπη Χριστιάνα». Η παρουσιάστρια έγινε στόχος καλοπροαίρετου πειράγματος από τους συνεργάτες της, σχετικά με την μουρμούρα της στον σύζυγό της, και προσπάθησε να υποστηρίξει τις πράξεις.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μουρμούρα, είσαι όταν μουρμουράς χωρίς λόγο. Έκανα αρκετές φορές κρεβατομουρμούρα και το μετάνιωσα. Καλύτερα να τα πεις πρωί. Γύρω στις 7 θα δω την κατάσταση...».Ενώ σχετικά με την απάντηση του συζύγου της Γιώργου Εφραίμ προς την μουρμούρα της, ανέφερε ότι: «Μου είπε την τελευταία φορά γιατί μουρμούρας, μου το είπες μια-δυο-τρεις. Και του λέω άλλαξε τίποτα και που στα είπα. Και μετά είσαι εσύ η μουρμούρα. Δοκίμασα και να αδιαφορήσω 2-3 ημέρες αλλά δεν καταλαβαίνει...».

Όπως όλα δείχνουν, η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν πρόκειται να σταματήσει να μουρμουράει, αφού είναι κάτι που της αρέσει να κάνει. Ενώ επιπροσθέτως, είπε χαρακτηριστικά: «Τί ωραίο να γεράσεις και να τσακώνεσαι για τα ίδια πράγματα. Έτσι μας φαντάζομαι, να μεγαλώσουμε και να μουρμουρούμε για τα ίδια πράγματα. Έχει την γλύκα του».

Δείτε την εξομολόγηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους στο chnews.com.cy:
Post Top Ad


-->