Η Κατερίνα Χριστοφίδου απαντά on air αν εγκαταλείπει το ΣΙΓΜΑ για το Ευρωκοινοβούλιο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/12/18

Η Κατερίνα Χριστοφίδου απαντά on air αν εγκαταλείπει το ΣΙΓΜΑ για το ΕυρωκοινοβούλιοΤελικά η Κατερίνα Χριστοφίδου εγκαταλείπει την τηλεόραση και την ενημέρωση και κατέρχεται ως υποψήφια ευρωβουλευτής;

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του SIGMA Κατερίνα Χριστοφίδου έχει δεχτεί πρόταση από το ΔΗΚΟ για να κατέλθει ως «αριστίνδην» υποψήφια στις Ευρωεκλογές του 2019.

Η οικοδέποινα της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι» κάθισε στην καυτή καρέκλα της εκπομπής «Όλα Καλά» την Πέμπτη, 27/12, και η Κωνσταντίνα  Ευριπίδου δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει αν έχει πάρει την μεγάλη απόφαση και αν όντως εγκαταλείπει την τηλεόραση.


Η απάντηση της Κατερίνας: «Κάντε λίγες μέρες υπομονή και θα μπορέσω να σχολιάσω. Ούτε επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μου έχει γίνει μια πολύ σοβαρή πρόταση. Προβληματίζομαι πάρα πολύ σοβαρά, αλλά να κάνουμε λίγες μέρες υπομονή.».

Η Κατερίνα Χριστοφίδου όπως είπε δεν φοβάται να ζήσει μακριά από την τηλεόραση. Ωστόσο, ως οικογενειάρχης και μητέρα δύο παιδιών δεν αποφασίζει μόνη της, αλλά συναποφασίζουν οικογενειακώς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
tothemaonline.com

Post Top Ad


-->