Η εξομολόγηση της Αριστοτέλους για τον κλινικό υπνοθεραπευτή της - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

31/12/18

Η εξομολόγηση της Αριστοτέλους για τον κλινικό υπνοθεραπευτή τηςΗ Χριστιάνα Αριστοτέλους τα τελευταία δύο χρόνια επισκέπτεται κλινικό υπνοθεραπευτή, ο οποίος την βοήθησε να ξεπεράσει τα προβλήματά της.

Στο τεύχος του TvΜανία (29/12-4/1) εμπερικλείονται εξομολογήσεις 14 αγαπημένων ηθοποιών και παρουσιαστών κατά τη διάρκεια του 2018.


Ανάμεσα σε αυτούς και η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία αποκάλυψε ότι μια φορά την εβδομάδα επισκέπτεται κλινικό υπνοθεραπευτή. Οι συνεδρίες την βοήθησαν να καταλάβει τον εαυτό της και τους γύρω της.

Όπως δήλωσε: «Τα τελευταία δύο χρόνια πηγαίνω σε κλινικό υπνοθεραπευτή. Μια φορά τη βδομάδα. Αυτό με βοήθησε, όχι μόνο να καταλάβω τον εαυτό μου, αλλά και τους ανθρώπους γύρω μου. Κάνω μια δουλειά, η οποία είναι πολύ δύσκολη, στην οποία απορροφώ πολλά από τους άλλους.  Πολλές νύχτες έχει τύχει να μην κοθιμηθώ για κάτι. .. Γιατί ζω μαζί με τον άλλο τη λύπη του ή τη χαρά του- τα κάνω «δικά» μου. Αυτό έχω μάθει πια να το διαχειρίζομαι. Για να μην είμαι συνέχεια στα πατώματα».    
tothemaonline.com

Post Top Ad


-->