Η Αλεξία Αναστασίου απαντά αν τελικά ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor 3 - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/12/18

Η Αλεξία Αναστασίου απαντά αν τελικά ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor 3Η πρώην παρουσιάστρια του καναλιού του Αρχαγγέλου και ραδιοφωνική παραγωγός δέχθηκε πρόταση για το Survivor 3. Τι απάντησε στους ιθύνοντες;

Η Αλεξία Αναστασίου είναι γνωστό ότι είναι φοβερά αθλητικός τύπος, αφού η μεγάλη της αγάπη δεν είναι άλλη από την Zumba.

Η πρώην παρουσιάστρια του καναλιού του Αρχαγγέλου δέχτηκε πρόταση από το Survivor 3 για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για το reality επιβίωσης.


Η παρουσιάστρια μιλώντας στο ThemaOnline εξήγησε ότι αναμένει την απάντηση από την Ελλάδα μέσα Δεκεμβρίου και τότε θα γνωρίζει τι μέλει γενέσθαι σχετικά με την συμμετοχή της στο Survivor 3.

Σε σχετικό μας ερώτημα με το κατά πόσο είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την οικογένειά της και τους δύο της γιους και να ταξιδέψει μίλια μακριά, μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, για 4-5 μήνες, η Αλεξία Αναστασίου έσκασε στα γέλια.

«Σιγά μην κάτσω έναν χρόνο» δήλωσε η Αλεξία Αναστασίου με το γνωστό της χιούμορ, αφού θα διαγωνίζεται με αθλητές και νεαρότερους σε ηλικία, οπόταν πιστεύει ότι δεν πρόκειται να μείνει ως το τέλος.

Πάντως ο ενθουσιασμός της για τη νέα πρόκληση που της κτύπησε την πόρτα δείχνει ότι η Αλεξία Αναστασίου είναι έσω ετοιμη για τον Άγιο Δομίνικο.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->