Γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια με το πλευρό του Σφακιανάκη στην κόντρα του με τον Παπαδόπουλο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/12/18

Γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια με το πλευρό του Σφακιανάκη στην κόντρα του με τον ΠαπαδόπουλοΜια άνευ προηγουμένου κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Ελλαδίτη τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη και στον Κύπριο Γιώργο Παπαδόπουλο, ύστερα από την απόφαση του πρώτου να σταματήσει το δεύτερο πρόγραμμα στο νυκτερινό κέντρο διασκεδάσεως που εμφανίζεται. Αποτέλεσμα της παραπάνω ενέργειας, ήταν η απόλυση του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Με μια ανάρτηση-κόλαφο ο Κύπριος τραγουδιστής κατακεραύνωσε τον Ελλαδίτη πρώην συνεργάτη του για τον άδοξο και παράλογο τερματισμό της συνεργασίας τους.(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απίστευτη καταγγελία από τον Γιώργο Παπαδόπουλο για τον Νότη Σφακιανάκη!)

Στον απόηχο των λεγομένων του Γιώργου Παπαδόπουλου, αρκετοί είναι οι καλλιτέχνες που τάχθηκαν στο πλευρό του.


Παρόλα αυτά, γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια με μια δημοσίευση της στην διαδικτυακή πλατφόρμα του instagram, θέλησε να υποστηρίξει τον Νότη Σφακιανάκη.

Ειδικότερα, η Κύπρια τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Ελλαδίτη τραγουδιστή όπου έγραψε τα εξής ως λεζάντα: «Καλή αρχή Νοτακι μου λατρεμένο… ΜΌΝΟ ΕΣΎ!!!! Ίσως και από τους μόνους καλλιτέχνες που νιώθω τόσο περήφανη που έχω καταφέρει να συνεργαστεί μαζί του.. Τον αγαπάω γιατί διαφέρει από όλους και στη ψυχή και στο ταλέντο. Αύριο ξεκινάει στο Γκάζι live. Καλή αρχή λοιπόν και Άσε να ξέρουμε εμείς ποιος είσαι»

Ο λόγος για την Γεωργία Βρανά.


Δείτε την ανάρτηση της Γεωργίας Βρανά στο chnews.com.cy:Post Top Ad


-->