Δείτε το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην οικία του Νικόλα και της Γιώτας Παπαδοπούλου - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/12/18

Δείτε το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην οικία του Νικόλα και της Γιώτας ΠαπαδοπούλουΠοιος έκανε την πιο “δύσκολη δουλειά” στο στολισμό;

23 μέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και όλοι σιγά σιγά έχουν αρχίσει να στολίζουν τα σπίτια τους. Ένα από αυτά και το σπίτι του Νικόλα και της Γιώτας Παπαδοπούλου στη Λευκωσία.


Το ζευγάρι στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα τέσσερα παιδιά του και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς από τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media η Γιώτα Παπαδοπούλου την “πιο δύσκολη δουλειά στο στόλισμα την ανέλαβε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος τοποθέτησε στην κορυφή του δέντρου με τη βοήθεια σκάλας το καθιερωμένο αστέρι. “Το αστέρι μας.

 Η πιο δύσκολη δουλειά στο στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου” έγραφε η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία ενώ στα hashtags η ίδια χρησιμοποιήσε και την έκφραση ο πριγκιπάς μου.
ilovestyle.com

Post Top Ad


-->