ΔΕΙΤΕ την πρόταση γάμου που δέχτηκε γνωστή Κύπρια από τον σύντροφό της - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/12/18

ΔΕΙΤΕ την πρόταση γάμου που δέχτηκε γνωστή Κύπρια από τον σύντροφό τηςΠρόκειται για ένα ζευγάρι της κυπριακής showbiz το οποίο είναι αρκετό καιρό μαζί. Όπως όλα δείχνουν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.


Το ζεύγος πραγματοποιεί ολιγοήμερες διακοπές στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της, Βουδαπέστη. Υπό την γοητεία της ουγγρικής πόλης, ο σύντροφός της γνωστής Κύπριας τραγουδίστριας, θέλησε να πραγματοποιήσει μια μοναδική έκπληξη, της έκανε πρόταση γάμου!

Ο λόγος για την Κύπρια τραγουδίστρια Μιχαέλα Θεοδώρου που γνωρίσαμε με τις εκπληκτικές φωνητικές ικανότητές της στο δεύτερο κύκλο του "The Voice" και το σύντροφό της Αντρέα Φιλίππου οι οποίοι σύντομα αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.


Η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την χαρά της και θέλησε να μοιραστεί την στιγμή με τους διαδικτυακούς της ακολούθους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Για αυτό δημοσίευσε φωτογραφίες από με το δαχτυλίδι που της προσέφερε ο σύντροφος της, και μελλοντικός σύζυγος της.

Ο λόγος για την Μιχαέλα Θεοδώρου που γνωρίσαμε στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι τραγουδιού «The Voice» και τον σύντροφό της Αντρέα Φιλίππου.


Δείτε τα στιγμιότυπα στο chnews.com.cy:

Post Top Ad


-->