Βασίλης Κούκουρας: Mε αυτήν την ηθοποιό του «Κωνσταντίνου και Ελένης» έχει παιδί ο «Μάνθος Φουστάνος» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/12/18

Βασίλης Κούκουρας: Mε αυτήν την ηθοποιό του «Κωνσταντίνου και Ελένης» έχει παιδί ο «Μάνθος Φουστάνος»Όσα χρόνια κι αν περάσουν ο ρόλος του «Μάνθου» από το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1«Κωνσταντίνου και Ελένης» τον έχει στιγματίσει!


Ο λόγος για τον Βασίλη Κούκουρα, που τα τελευταία χρόνια, όπως είναι γνωστό, διατηρεί δεσμό με τη Βάνα Ραμποτά.Αυτό που ωστόσο δεν ξέρει το ευρύ κοινό, είναι πως ο γνωστός ηθοποιός έχει αποκτήσει γιο με την Κατερίνα Σασλή. Η ίδια είχε εμφανιστεί επίσης στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο «Παράδοση κατ’ οίκον… ανοχής» κάνοντας μια Ρουμάνα. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στη σειρά του Mega «Εμείς κι εμείς».

Σε συνέντευξη του, ο ηθοποιός είχε πει για τον γιο του: «Είχα προτάσεις και ευκαιρίες να δημοσιοποιήσω το θέμα, αλλά δεν ήθελα, ήθελα να προστατέψω το παιδί και τη σχέση μας. Δεν ήθελα να γίνει αδηφάγο στα Μέσα. Το παιδί, όταν εισπράξει δημοσιότητα, δεν ξέρεις τι επίπτωση θα έχει μέσα του, πώς θα το αντιμετωπίσει και πώς θα του βγει στην πορεία».

youweekly.gr

Post Top Ad


-->