Αυτές οι δυο τραγουδίστριες μαλλιοτραβήχτηκαν στην εορταστική εκπομπή που θα προβάλει το ΣΙΓΜΑ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/12/18

Αυτές οι δυο τραγουδίστριες μαλλιοτραβήχτηκαν στην εορταστική εκπομπή που θα προβάλει το ΣΙΓΜΑΌλες οι λεπτομέρειες


Χαμός έγινε όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την αποκάλυψη πως σε ένα από τα εορταστικά γυρίσματα του "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" τα οποία θα προβληθούν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ , δύο τραγουδίστριες μαλλιοτραβήχτηκαν και η μία αποχώρησε!

Η μία συγκεκριμένα δημιούργησε πρόβλημα καθώς… δεν τραγούδησε όσο θα ήθελε, ενώ η άλλη διαμαρτυρήθηκε και εντέλει αποχώρησε γιατί δεν την έβαλαν να καθίσει δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό που ήταν ο κεντρικός καλεσμένος και ένιωθε παράταιρη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso" πρόκειται για την Αποστολία Ζώη και τη Demy! Η πρώτη δεν τραγούδησε όσο αρχικά είχε υπολογίσει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φασαρία, ενώ η δεύτερη αποχώρησε διότι δεν την έβαλαν να κάτσει κάπου κεντρικά.


Σύμφωνα με το youweekly.gr  η ένταση είχε ξεκινήσει από νωρίς με τις κυρίες να μην μιλιούνται καθόλου! Η Demy αντάλλαξε βαριές κουβέντες με την Αποστολία Ζώη και εντέλει όντως αποχώρησε! Αλλά… ο λόγος που η Demy έφυγε δεν ήταν το ότι δεν έκατσε κοντά στον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Η παραγωγή θέλησε να την βάλει να κάτσει κάπου… απόμερα, σχεδόν στην άκρη του τραπεζιού ενώ η Αποστολία είχε καλύτερη θέση! "Αυτό είναι απαράδεκτο που συμβαίνει" ακούστηκε να λέει η κατά τα άλλα συμπαθέστατη Demy η οποία και τους άφησε σύξυλους! Τελικά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το γύρισμα διεκόπη και ο Αργυρός.. πήρε την εκπομπή πάνω του.ilovestyle.com

Post Top Ad


-->