Αποθέωση του Παπαδόπουλου μετά τον σάλο σε νυχτερινό κέντρο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/12/18

Αποθέωση του Παπαδόπουλου μετά τον σάλο σε νυχτερινό κέντροΣάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες μετά την ξαφνική αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη και την Πάολα, δύο μέρες πριν την πρεμιέρα τους(7/12).

Ο Κύπριος ταργουδιστής με ένα μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram άφησε αιχμές για τον λαϊκό τραγουδιστή και την συμπεριφορά του στον επαγγελματικό τους χώρο. Απογοήτευση ήταν ένα από τα συναισθήματα που εξέφρασε, ενώ αποχαιρέτησε με λύπη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Πάολα και στην επιχείρηση.


Ο Νότης Σφακιανάκης από την πλευρά του έδωσε την απάντησή του από την πίστα την μέρα της πρεμιέρας: «Όλο αυτό που έκανε είναι λάθος του. Θα το καταλάβει κάποια στιγμή. Γιατί όλα στην πορεία τα αντιλαμβανόμαστε. Και το να κατηγορείς κάποιον, εάν δεν διασταυρώσεις αυτά που νομίζεις, είναι πάρα πολύ άδικο, γιατί μπορεί να κάνεις και λάθος. Παίζει και αυτό το σενάριο δηλαδή, του να κάνουμε λάθος. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Γιώργος κάνει λάθος. Κατηγορεί άνθρωπο, ο οποίος δεν είναι για να τον κατηγορείς, είναι για να τον αγκαλιάζεις, να τον φιλάς, να τον αγαπάς» ήταν μερικά από τα λόγια του.

Ωστόσο, ο Γιώργος Παπαδόπουλος συνεχίζει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και την Κυριακή (9/12) πραγματοποίησε την εμφάνιση του στο νυχτερινό κέντρο ‘Casper’ στην Θεσσαλονίκη. Ο Κύπριος τραγουδιστής ξεκίνησε αυτή την συνεργασία από αρχές Νοεμβρίου, διασκεδάζοντας κάθε Κυριακή τους θαμώνες.

Η χθεσινή Κυριακή (9/12), ήταν αρκετά ξεχωριστή, αφού ο κόσμος μετά τον σάλο που έγινε γύρω από το όνομα του, έδειξε την στήριξη του με τα πανέρια από τα λουλούδια να γεμίζουν την σκηνή.

Δείτε βίντεο από την εμφάνιση του παρακάτω:

lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->