Από outsider φαβορί ο Γιόρτσιος - Πήρε τα σκήπτρα της τηλεθέασης από την Αριστοτέλους! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/12/18

Από outsider φαβορί ο Γιόρτσιος - Πήρε τα σκήπτρα της τηλεθέασης από την Αριστοτέλους!Ανδρέας Γιόρτσιος VS Χριστιάνα Αριστοτέλους- «Happy Hour» VS «Με αγάπη Χριστιάνα».

Η μάχη για την πρωτιά στον πίνακα τηλεθέαση των τηλεοπτικών προγραμμάτων, ήταν πάντοτε σκληρή. Ειδικά από την στιγμή που η οικονομική δύναμη της διαφήμισης έπεσε, τα κανάλια προσπαθούν με κάθε τρόπο να παραβγούν στην κόντρα και να στεφθούν νικητές.

Εδώ και χρόνια, αδιαμφισβήτητος νικητής ήταν ο Alpha Κύπρου με την Χριστιάνα Αριστοτέλους και την εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα». Καθώς, σημείωνε την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην απογευματινή, τηλεοπτική ζώνη.


Μήπως, είμαστε μπροστά σε μια ανατροπή; Καθώς, η εκπομπή «Happy Hour» με τον Ανδρέα Γιόρτσιο στο ΡΙΚ-για δεύτερη φορά- προηγήθηκε στα νούμερα τηλεθέασης στην απογευματινή τηλεοπτική ζώνη.

Συγκεκριμένα, το «Happy Hour» την περασμένη Τετάρτη (5/12) έφτασε στο γενικό σύνολο το ποσοστό των 19,2. Ενώ η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» τερμάτισε δεύτερη, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το 19.2% του ΡΙΚ.

Δείτε τον πίνακα της Nielsen, με συγκεντρωτικά αποτελέσματα τηλεθέασης για την Τετάρτη 5/12/2018, στο chnews.com.cy:
Post Top Ad


-->