Ανδρέας Γεωργίου: Συγκινεί η ανθρωπιστική κίνηση του-ΔΕΙΤΕ τί έκανε - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/12/18

Ανδρέας Γεωργίου: Συγκινεί η ανθρωπιστική κίνηση του-ΔΕΙΤΕ τί έκανεΟ Ανδρέας Γεωργίου έχει γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τις επιτυχημένες τηλεοπτικές του δουλειές, με τις οποίες μεγάλο μέρος του κοινού έχει ταυτιστεί και τις παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης έδειξε για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο την περασμένη Παρασκευή. Ο άνθρωπος πίσω από την σημαντική επιτυχία του «Τατουάζ» πήγε στις 7/12 στο Μαιευτήριο Ρέα για την πραγματοποίηση γυρισμάτων της εν λόγω τηλεοπτικής σειράς του. Δίχως να χάσει την ευκαιρία, πέρασε τον κατάλληλο έλεγχο και γράφτηκε στα μητρώα των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.


Ο Ανδρέας Γεωργίου, παραμένοντας ταπεινός, δεν θέλησε να αποκαλύψει αυτή την απόφαση του. Η πράξη του αυτή γνωστοποιήθηκε από το Μαιευτήριο, μέσω του προφίλ του στο  Instagram, όπου δημοσιεύτηκαν οι σχετικές φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω. Ενώ επιπλέον, συνοδευτήκαν από την εξής λεζάντα:

«Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου έγινε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών στην Κλινική Ρέα, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018!Ο ηθοποιός βρέθηκε στην Κλινική Ρέα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς «Τατουάζ» και επισκέφτηκε το Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών της Κλινικής Ρέα για να εγγραφεί ως εθελοντής δότης, δίνοντας ελπίδα για ζωή».

Δείτε τις φωτογραφίες στο chnews.com.cy:Post Top Ad


-->