Άντρεα Κυριάκου: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον Γιώργο Μερκή και τον λογαριασμό της στο instagram! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/12/18

Άντρεα Κυριάκου: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον Γιώργο Μερκή και τον λογαριασμό της στο instagram!Η Άντρεα Κυριακού και ο σύζυγός της Γιώργος Μερκής διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, αφού βίωσαν το θαύμα της ζωής, κρατώντας στα χέρια τους τον γιο τους, Λαμπρινό.

Η Άντρεα Κυριάκου, θέλησε να παραχωρήσει συνέντευξη στον Ανδρέα Γιόρτσιο και στην εκπομπή του στο ΡΙΚ, «Happy Hour» που προβλήθηκε χθες, Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου. 


Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής παίρνοντας αφορμή από το προσωπικό προφίλ του νεαρού μοντέλου στο Instagram, θέλησε να μάθει πόσες φωτογραφίες βγάζει, ούτως ώστε να δημοσιεύσει την καλύτερη. 

Η Άντρεα Κυριακού απάντησε πως συνήθως ποζάρει στον σύζυγό της, Γιώργο Μερκή, για να βγάλει φωτογραφίες για τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ενώ επιπλέον, είπε πως είναι και πολύ καλός και χρειάζονται μόλις 3-4 λήψεις για την ιδανικό στιγμιότυπο.


Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα παρακάτω:


Post Top Ad


-->