Ανατροπή στην κυπριακή TV! Γνωστή παρουσιάστρια επιστρέφει και αναλαμβάνει τη μεσημεριανή ζώνη - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/12/18

Ανατροπή στην κυπριακή TV! Γνωστή παρουσιάστρια επιστρέφει και αναλαμβάνει τη μεσημεριανή ζώνη


Πρόκειται για μια παρουσιάστρια, η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει για τον τρόπο που παίρνει τις συνεντεύξεις της και με το επαγγελματικό της ήθος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι την εμπιστεύονται τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας showbiz και της ανοίγουν την καρδιά τους.

Η ίδια πριν από περίπου ένα χρόνο, έμεινε εκτός τηλεόρασης, αφού η εκπομπή που παρουσίαζε, κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες, λόγω budget.

Ωστόσο, τώρα επιστρέφει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Μια εκπομπή με συνεντεύξεις και χρηστικές πληροφορίες.

Ο λόγος για την Ζώη Αυγουστή, η οποία επιστρέφει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Plus TV και θα παρουσιάσει ξανά την εκπομπή «Dolce Vita».


Σύμφωνα με πληροφορίες του chnews.com.cy η επαναπροσέγγιση του Plus TV στην παρουσιάστρια, έγινε πριν από περίπου δύο μήνες. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε ένα πρώτο ραντεβού με την Γενική Διευθύντρια του σταθμού, Κωνσταντίνα Χριστοδούλου, και μετά από συζητήσεις κατέληξαν σε συμφωνία.

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στην μεσημεριανή ζώνη, ενώ η ημερομηνία της πρεμιέρας δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσει πριν από τα Χριστούγεννα.

-Χαράλαμπος Χειμώνας


Post Top Ad


-->