Κρίστη Αγαπίου-Πανίκος Λειβαδιώτης: Μας δείχνουν το χριστουγεννιάτικο τους δέντρο υπερπαραγωγή - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/12/18

Κρίστη Αγαπίου-Πανίκος Λειβαδιώτης: Μας δείχνουν το χριστουγεννιάτικο τους δέντρο υπερπαραγωγήΤο 2018 σε λίγες εβδομάδες θα μας αποχαιρετήσει. Ενώ ο χρόνος που απομένει για τα Χριστούγεννα έχει ήδη αρχίσει να μετράει αντίστροφα και σιγά σιγά όλοι μπαίνουν στους χαρούμενους ρυθμούς των γιορτών.

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια βγήκαν από την αποθήκη και διακόσμησαν στο ανάλογο κλίμα σπίτια και επιχειρήσεις, αφού σε λιγότερο από 22 μέρες έρχεται η δημοφιλέστερη γιορτή του χρόνου. την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου. Ένα από αυτά και το


Η Κρίστη Αγαπίου και ο σύζυγος της, Πανίκος Λειβαδιώτης, δεν μπορούσαν να μείνουν άπραγοι. Βρήκαν λίγο ελεύθερο χρόνο και διακόσμησαν κι εκείνοι το σπίτι τους στην περιοχή Μακένζι στην Λάρνακα.

Όμως μας ενημέρωσαν μέσω των λογαριασμών τους στα social media, το ζευγάρι στόλισε χθες (3/12) βράδυ το χριστουγεννιάτικο του δέντρο.

Υπερπαραγωγή θα μπορούσε κάποιος αν το χαρακτηρίσει. Αφού ξεφεύγει από το συνιθισμένο στόλισμα και κινείται ανάμεσα τους τόνους του κόκκινου χρώματος, του χρυσού, του λευκού και του ασημί.

Δείτε τον εν λόγω στιγμιότυπο στο chnews.com.cy:


Post Top Ad


-->