Αγαπημένη ηθοποιός της κυπριακής τηλεόρασης έγινε μανούλα για πρώτη φορά! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/12/18

Αγαπημένη ηθοποιός της κυπριακής τηλεόρασης έγινε μανούλα για πρώτη φορά!Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό του νησιού μας, μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά “Μπρούσκο”. Ο λόγος για τη Στέλλα Κωστοπούλου και τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουλουμπή, οι οποίοι υποδέχθηκαν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους και η ευτυχία τους είναι απερίγραπτη.


Η ηθοποιός, μάλιστα, ανήρτησε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κατά την αποχώρησή τους από το μαιευτήριο κρατώντας το μωράκι τους.

“Δεν υπάρχει τρόπος να περιγράψει κανείς τα συναισθήματα που νιώθεις όταν γίνεσαι γονιός... Ψάχνω αυτές τις μέρες λόγια για να πω, όλα αποδεικνύονται φτωχά μπροστά στο μεγαλείο των στιγμών που ζήσαμε αυτές τις πρώτες μέρες που ήρθε στη ζωή μας το πλάσμα ετούτο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στις 22/12/2018 η ζωή μας απέκτησε πια άλλο νόημα, το μόνο σπουδαίο νόημα ως τώρα…”, έγραψε μεταξύ άλλων συγκινημένη στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα.

dailystarcy.com

Post Top Ad


-->