Χριστιάνα Αρτεμίου: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για την παιδική της ηλικία-«Εξωθούσαν την ανήλικη κόρη τους στην πορνεία - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/11/18

Χριστιάνα Αρτεμίου: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για την παιδική της ηλικία-«Εξωθούσαν την ανήλικη κόρη τους στην πορνεία
Η Χριστιάνα Αρτεμίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «TV Μανία», σχετικά με την καινούργια της τηλεοπτική σειρά. Η ηθοποιός υπογράφει την εν λόγω σειρά και μέσω αυτής, μας παρουσιάζει τα εγκλήματα τα οποία συγκλόνισαν κατά το παρελθόν το νησί μας.

Επιπροσθέτως, η Χριστιάνα Αρτεμίου μίλησε και για τα αντίστοιχα προσωπικά της βιώματα, κατά την παιδική της ηλικία, με το τελικό αποτέλεσμα να συγκλονίζει.


Η ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι παιδί που έχω μεγαλώσει σε προσφυγικό συνοικισμό. Τη δεκαετία του ’80 στους συνοικισμούς, καμιά φορά ήταν λίγο πιο άγρια τα πράγματα. Υπήρχαν πολλές οικογένειες που κουβαλούσαν μεγάλα προβλήματα. Άρα σαν παιδί είδαν πολλά τα μάτια μου […] Τα περισσότερα ήταν από τον περίγυρό μου, τους γείτονές μου. Υπήρχαν οικογένειες με πάρα πολλή βία, όπου ο άντρας χτυπούσε τη γυναίκα. Υπήρχαν περιπτώσεις όπου οικογένειες έβγαλαν τα παιδιά τους από το σχολείο αλλά και περιπτώσεις όπου οικογένειες εξωθούσαν την ανήλικη κόρη τους στην πορνεία».Η Χριστιάνα Αρτεμίου συμπλήρωσε λέγοντας πως: «Αυτά τα πράγματα σαν παιδί των 15 που ήμουν τα βίωνα αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί […] Τότε δεν μπορούσα να καταλάβω τους λόγους που η φίλη μου δεν μπορούσε να έρθει έξω στα χωράφια να παίξουμε, γιατί έπρεπε να πάει σε μια “δουλειά” που την έστελνε η μάνα της…».

Post Top Ad


-->