Χαριτίνη Ηλιάδου: Η πρώτη της συνέντευξη για το «κόψιμο» της εκπομπής της- «Όλα έγιναν εν αγνοία μας...» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/11/18

Χαριτίνη Ηλιάδου: Η πρώτη της συνέντευξη για το «κόψιμο» της εκπομπής της- «Όλα έγιναν εν αγνοία μας...»Πριν από μια περίπου εβδομάδα, η τηλεοπτική εκπομπή της Χαριτίνης Ηλιάδου, «Παρέα μου», που προβαλλόταν από την συχνότητα του «Omega», κόπηκε αιφνιδιαστικά.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Tv Μανία», στην οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά για την απομάκρυνση της από το «Omega».


Η Χαριτίνη Ηλιάδου είπε χαρακτηριστικά: «Όλα έγιναν εν αγνοία μας. Δεν είχαμε ιδέα ότι οι ιθύνοντες του σταθμού είχαν πάρει αυτή την απόφαση. Μας το ανακοίνωσαν μετά το κλείσιμο της εκπομπής της περασμένης Παρασκευής […] Κάθε εμπόδιο για καλό. Είμαι πολύ θετική και πιστεύω στα καλύτερα που είναι να έρθουν. Χαίρομαι που στην ομάδα μου είναι μόνο νέα παιδιά που μπορούν άνετα να βρουν κάποια άλλη δουλειά».

 Ενώ σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, δήλωσε: «Μου έγιναν προτάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω τηλεόραση ειδικά για φέτος. Δεν είμαι τόσο χαζή ώστε να ξαναμπώ στα τηλεοπτικά δρώμενα, ειδικά φέτος […] Θα ηρεμήσω πρώτα, θα κάνω το μεταπτυχιακό μου, το ραδιόφωνο και μετά βλέπουμε».


Post Top Ad


-->