Χαριτίνη Ηλιάδου: Είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στην Λευκωσία! Πόσο χρονών έγινε; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

30/11/18

Χαριτίνη Ηλιάδου: Είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στην Λευκωσία! Πόσο χρονών έγινε;H Χαριτίνη Ηλιάδου είχε τα γενέθλιά της και γιόρτασε με φίλους αυτή την σημαντική για εκείνη ημέρα.


Η παρουσιάστρια νυχτοπερπάτησε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Λευκωσίας, όπου έσβησε τα 25 κεράκια της τούρτας της. Η Χαριτίνη Ηλιάδου δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία από την βραδιά όπου θέλησε να πει μερικά λόγια καρδιάς.


Δείτε τα χαρακτηριστικά πλάνα στο chnews.com.cy:

Ξέρω..Δεν έχει την καλύτερη ανάλυση αλλά ήθελα να την ανεβάσω! 25! Η φαντασία, η δημιουργικότητα, τα όνειρα και τα χαμόγελα είναι παντοτινά! Εμείς τα χτίζουμε, εμείς τα κάνουμε διαχρονικά! Αχ... Αυτό το μυαλό! Μπορεί να παίξει τα πιο περίεργα παιχνίδια... Όσο αισθάνεσαι τυχερός τόσο θα είσαι, όσο αισθάνεσαι ευτυχισμένος, τόσο θα είσαι επίσης. Όσο λες «ευχαριστώ» κάθε μέρα που έχεις την υγεία σου, τους ανθρώπους σου, τον σκοπό σου... θα είσαι καλά! Να συγχωρείς! Να διαβάζεις, να μαθαίνεις, να ακούς... Να χαμογελάς και να μην θεωρείς τίποτα δεδομένο! Η ευτυχία κερδίζεται, τίποτα δεν έρχεται εύκολα για να μείνει! Πίστεψε στη φιλοσοφία σου, στη δίκη σου στάση ζωής, στον καλύτερο κόσμο που ονειρεύεσαι.. Και θα γίνει.. Ναι, στο λέω. Η δύναμη της ψυχής μας είναι τεράστια. Αρκεί να μην ξεχάσεις να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις συνεχώς! #happybirthdaytome #25 #sohappy #lavieestbelle #happyme #birthday #smile #love #loveisintheair #cy #birthday #happy #μηνεισαιγκρινιαρης
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xaritini Iliadou (@xaritiniiliadou) στις


Post Top Ad


-->