Θέκλα Πετρίδου: Απίστευτο κράξιμο από τηλεθεατή -«Κουφή τρικέφαλη»! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/11/18

Θέκλα Πετρίδου: Απίστευτο κράξιμο από τηλεθεατή -«Κουφή τρικέφαλη»!
Η Θέκλα Πετρίδου έγινε αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού, από τηλεθεατή ο οποίος την έκραξε στην σελίδα της εκπομπής της παρουσιάστριας στο Facebook. Η εθνική μας ψυχολόγος έδωσε την απάντηση της στον εν λόγω τηλεθεατή άμεσα, μέσω σχολίου στην εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα. Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στιγμιότυπα από το συμβάν.

Συγκεκριμένα ο τηλεθεατής έγραφε: Έβαλαν την εκπομπή της το απόγευμα, ησυχάσαμε και ξαφνικά την έβαλαν το πρωί. Εισήγηση μου είναι να βάλετε την εκπομπή της, μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και με απαραίτητη την γονική συναίνεση. Δεν θέλουμε άλλη Θέκλα.


Η απάντηση της ψυχολόγου δεν άργησε να έρθει κι ήταν η εξής:

    «Κύπρος 2018!!!
    Μου βγάζει ειδοποίηση η σελίδα της εκπομπής, ότι κάποιος άγνωστος, την Κυριακή το πρωί, η ώρα 8.30πμ, που προφανώς έπαιζε η εκπομπή σε επανάληψη, πόσταρε την παρακάτω ανάρτηση, στην οποία σε κάποιο σχόλιο ανέφερε και το όνομα της σελίδας. Και μάλιστα ένας από τους φίλους του τον συνεχάρη για την δημοκρατικότητα του να με ειδοποιήσει πως μου έκανε συκοφαντική δυσφήμιση!
    Σε αυτό τον άγνωστο κύριο, θα απαντήσω από εδώ, επειδή το ποστ του είναι κλειστό και αν και ανέφερε το όνομα της σελίδας, δεν μπορώ να απαντήσω εκεί!
    Άγνωστε κύριε,
    Παραθέτω απεικονίσεις οθόνης από την ανάρτηση σου όπου έχω σβήσει το όνομα σου και εσένα και αυτών που συμφώνησαν και αυτών που διαφώνησαν.
    Και σου λέω τα εξής:
    1. Δεν σε γνωρίζω ποιος είσαι και τι κίνητρα έχεις για αυτή την ανοίκεια διαδικτυακή επίθεση.
    2. Να γράψεις εδώ δημοσίως τι ξέρεις για μένα και γιατί είμαι «κουφή τρικέφαλη» όπως με αποκάλεσες.
    3. Θα σου απαντήσουν οι άνθρωποι που βλέπουν την εκπομπή για όσα γράφεις για αυτούς.
    4. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούσω τι νομίζεις πως γνωρίζεις για μένα και να τοποθετηθώ δημοσίως και με τεκμήρια. Όχι αορίστως και δυσφημιστικά όπως έκανες εσύ, και που δεν μπορώ να γνωρίζω και γιατί, αφού ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.
    5. Επιφυλάσσω όλα τα νομικά μου δικαιώματα. Δεν σημαίνει πως αν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο μπορούμε να τον κατηγορούμε επώνυμα χωρίς στοιχεία. Δεν θα πάω στην δικηγόρο μου, μην φοβάσαι. Απλώς σε ενημερώνω πως όλοι έχουμε ανθρώπινα δικαιώματα και για αυτό ακριβώς τον λόγο έσβησα τα προσωπικά σου στοιχεία από τις απεικονίσεις οθόνης. Κι εσένα και των υπολοίπων που σχολίασαν».


Δείτε τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα στο chnews.com.cy:Post Top Ad


-->