Σοκάρει η Μαριάννα Καυκαρίδου! «Έχω κατηγορηθεί ότι έχω πάρει δουλειά γιατί είμαι κόρη του Καυκαρίδη και της Μπεμπεδέλη» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

30/11/18

Σοκάρει η Μαριάννα Καυκαρίδου! «Έχω κατηγορηθεί ότι έχω πάρει δουλειά γιατί είμαι κόρη του Καυκαρίδη και της Μπεμπεδέλη»Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η ηθοποιός Μαριάννα Καυκαρίδου στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» και την οικοδέσποινα, Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά  «Κάρμα», για την οποία είπε χαρακτηριστικά: «Είχα μεγάλη χαρά να παίξω σε πολλές σειρές της και όταν μου είπε γι’ αυτή την σειρά χάρηκα πάρα πολύ. Μου είχε πει από πέρσι για τη συγκεκριμένη σειρά και χάρηκα πολύ που το όνειρο της έγινε πραγματικότητα. Μου τηλεφώνησε διάβασα το σενάριο, πρόκειται για ένα σκληρό σενάριο που σου κόβεται η ανάσα. Είναι μια μάνα η οποία διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την κόρη της όσον αφορά την σεξουαλική ζωή της κόρης της».

Επιπροσθέτως, η Μαριάννα Καυκαρίδου έδωσε την δική της απάντηση στο ερώτημα σχετικά με τα «μέσα» στις θεατρικές παραστάσεις και στις τηλεοπτικές παραγωγές της Κύπρου.  Η απάντηση της, ήταν θετική. Τέλος, αναφέρθηκε και στα σχόλια που έχει δεχτεί, τα οποία κάνουν λόγο πως όλες οι δουλείες που έχει κάνει, έχουν γίνει εξαιτίας των γονιών της.


«Ζούμε σε μια χώρα που δυστυχώς σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχει σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό το μέσο… Ισχύει όντος όσον αφορά τον χώρο του θέατρου ή της τηλεόρασης  είτε λόγω συμφέροντος είτε γιατί θέλεις να βοηθήσεις έναν δικό σου άνθρωπο.. αυτό όμως γίνεται στην αρχή μετά αν δεν είσαι καλός η δουλειά σε πετάει με τις κλωτσιές έξω. Έχω κατηγορηθεί ότι πολλές φορές έχω πάρει δουλειά γιατί είμαι κόρη του Καυκαρίδη και της Μπεμπεδέλη ή ότι δουλεύω στο Σατιρικό γιατί είμαι κόρη τους.  Μπήκα στο  θέατρο γιατί είμαι η κόρη της αλλά έμεινα εκεί τόσα χρόνια γιατί δούλεψα σαν το σκυλί και έχω πίσω μια πορεία… Δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι εντάξει με τον εαυτό μου, με τον τρόπο που δουλεύω οπότε δεν με ενδιαφέρει».


Δείτε το βίντεο στο chnews.com.cy:


Post Top Ad


-->