Πρώην παίκτρια του Power of Love καταγγέλλει: «Για κακή του τύχη δεν είμαι καθόλου χαζή. Θα έχει να κάνει με την αστυνομία» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/11/18

Πρώην παίκτρια του Power of Love καταγγέλλει: «Για κακή του τύχη δεν είμαι καθόλου χαζή. Θα έχει να κάνει με την αστυνομία»Θύμα διαδικτυακής απάτης παραλίγο να πέσει η όμορφη Μαρίνα Βεάζογλου, όταν άγνωστος που παρίστανε τον επιχειρηματία μαγαζιού σε νησί, της πρότεινε να πάει εκεί για guest εμφάνιση.

Η πρώην παίκτρια του Power of Love κατάλαβε έγκαιρα ωστόσο την απάτη και απευθύνθηκε στην αστυνομία. Η ίδια κάλεσε παράλληλα, με μήνυμά της στα instastories, όλους όσους ασχολούνται με τα social media, να είναι πολλοί προσεχτικοί.


Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίνας Βεάζογλου: «Πραγματικά θέλω να πω σε όλα τα παιδιά που έχουν και ασχολούνται με τα social… Nα προσέχουν με ποιους μιλάνε και ότι υπάρχουν πολλοί απατεώνες που περιμένουν πως και πώς να την πατήσεις και δεν έχεις ιδέα τι μπορούν να σου κάνουν.

Επειδή λοιπόν αυτό συνέβη και σε μένα και επειδή για κακή του τύχη δεν είμαι καθόλου χαζή, αυτή τη στιγμή θα έχει να κάνει με την αστυνομία. Γιατί όταν παριστάνεις τον επιχειρηματία του μαγαζιού σε ένα νησί και προσπαθείς να τον φωνάξεις εκεί για guest και καλά… Ποιος ξέρει τι θα γινόταν εάν ήμουν τόσο χαζή και πήγαινα. Για αυτό μεγάλη προσοχή. Να προσθέσω πως οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού έχουν ήδη ειδοποιηθεί διότι τους βρήκα».
tothemaonline.com

Post Top Ad


-->