Ο λόγος που η Χριστιάνα Αριστοτέλους ΔΕΝ είναι η βασίλισσα της απογευματινής ζώνης! Τα νούμερα και οι άλλοι... - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/11/18

Ο λόγος που η Χριστιάνα Αριστοτέλους ΔΕΝ είναι η βασίλισσα της απογευματινής ζώνης! Τα νούμερα και οι άλλοι...Η Χριστιάνα Αριστοτέλους βρίσκεται χρόνια στην παρουσίαση και όσες εκπομπές έχει παρουσιάσει, τα έχουν πάει καλά στην αποδοχή του κοινού. Όμως, παρόλα αυτά, ΔΕΝ είναι είναι «βασίλισσα» της απογευματινής τηλεοπτικής ζώνης.

Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν είναι βασίλισσα για έναν πάρα πολύ απλό λόγο. Μπορεί τα αποτελέσματα τηλεθέασης των τηλεοπτικών εκπομπών από την AGB, να δείχνουν πως η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι πρώτη στους πίνακες ακροαματικότητας, όμως η ίδια δεν αρκείται σε αυτό καθώς και στον τίλο της βασίλισσας.


Η σκληρή δουλειά και η επιμονή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, την έκαναν να καταφέρει όλα αυτά και να κερδίσει από μόνη της την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού. Δεν είναι βασίλισσα επειδή δεν της δόθηκαν «όλα στο πιάτο», αλλά αντιθέτως τα απέκτησε επειδή δούλεψε για αυτά.

Η εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» της Χριστιάνας Αριστοτέλους, κρατάει τα ποσοστά τηλεθέασης σταθερά πάνω από 20%. Ενώ, όσο άφορα τους ανταγωνιστές της στην απογευματινή ζώνη, είναι η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με την εκπομπή  «Όλα Καλά» στο ΣΙΓΜΑ και ο Ανδρέας Γιόρτσιος με το «Happy Ηour» στο ΡΙΚ.

Το «Όλα Καλά» έρχεται δεύτερο στην τηλεθέαση και το «Happy Ηour» τρίτο και καταϊδρωμένο, ανακηρύσσοντας έτσι νικήτρια την Αριστοτέλους.


Post Top Ad


-->