Ο Κύπριος άσος των γηπέδων πήρε μεταπτυχιακό – «Μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια...» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/11/18

Ο Κύπριος άσος των γηπέδων πήρε μεταπτυχιακό – «Μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια...»Ο άσος των κυπριακών γηπέδων πήρε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τεχνολογία και Ποιότητα.

Ο Κούλλης Παύλου δεν αλλάζει καριέρα, ούτε και εγκαταλείπει τα γήπεδα, αλλά εφοδιάστηκε με ένα μεταπτυχιακό από το τμήμα οικονομικών επιστημών και διοίκηση επιχειρήσεων.

Όπως έγραψε με περηφάνια ο παίκτης της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου: «Σε κάποια στιγμή της πορείας σου και στην ζωή σου θα αποτύχεις και θα χάσεις πολλά!!! Αλλά κάθε εμπειρία της αποτυχίας σου θα σε φέρνει πιο κοντά στην δική σου επιτυχία!».


Και συνέχισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook: «Μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια θυσίασα και έχασα πολλά, ήταν όμως ενσυνείδητη απόφαση γιατί στο τέλος αυτής της ανηφόρας πήρα ως επιβράβευση το εισιτήριο μου για ένα αξιοπρεπείς μέλλον ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο από γνώσης και μάθηση που θα είναι το εχέγγυο και τα εφόδια μου για αυτό το νέο ξεκίνημα που κάποτε θα έρθει.

Ευχαριστώ το Open University of Cyprus – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου που μου έδωσε την ευκαιρία να αποφοίτησω από το τμήμα οικονομικών επιστημών και διοίκηση επιχειρήσεων.
και στο μεταπτυχιακό προγραμμά Διοίκηση Τεχνολογία και Ποιότητα.»tothemaonline.com

Post Top Ad


-->