Δημήτρα Αλεξανδράκη: Αυτός είναι ο λόγος που έμεινε στην Μαδαγασκάρη μετά την αποχώρηση της από το Nomads! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/11/18

Δημήτρα Αλεξανδράκη: Αυτός είναι ο λόγος που έμεινε στην Μαδαγασκάρη μετά την αποχώρηση της από το Nomads!


 

Πήρε το κινητό της είδε τα πάντα και...

Το βράδυ της περασμένη Κυριακή η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Nomads, κάτι που δεν μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μιας και περνούσε δύσκολες στιγμές μακριά από τον σύντροφο της.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα το μοντέλο δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα, ενώ έχει παραμείνει στην μακρινή Μαδαγασκάρη.
Τι συμβαίνει όμως; Γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμη στον καλό της και στην οικογένεια της;


Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι επιβίωσης άνοιξε το κινητό της και είδε τα όσα γράφοντας και ακούγοντας τον τελευταίο καιρό για τον σύντροφο της ο οποίος φημολογούνταν πως νυχτοπερπατεί με την Ιωάννα Μπέλλα κάτι που τελικά δεν ήταν αληθές.

Για το λόγο αυτό το μοντέλο θέλησε να κάτσει λίγες παραπάνω ημέρες στο εξωτικό νησί. και όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής θα επιστρέψει το Σάββατο στην Ελλάδα.

«Δεν επέστρεψε ακόμα από την Μαδαγασκάρη. Είναι εκεί ακόμη. Θα σας πω τι κάνει εκεί. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι περίεργο. Πήρε το κινητό της. Είδε τα πάντα, τι λέγεται, τι γράφεται… Και επέλεξε συνειδητά να μείνει. Το Σάββατο έρχεται», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:
youweekly.gr

Post Top Ad


-->