Κατερίνα Χριστοφίδου: Αποκαλύπτει την ηλικία της και λέει αν θέλει να αποκτήσει έκτο παιδί - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/11/18

Κατερίνα Χριστοφίδου: Αποκαλύπτει την ηλικία της και λέει αν θέλει να αποκτήσει έκτο παιδίΤι λέει για το σύζυγό της και την απόφασή τους να παντρευτούν. Η παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ σε μια εξομολόγηση καρδιάς


Συνέντευξη στο περιοδικό “Tv Mania” παραχώρησε η παρουσιάστρια του “Μεσημέρι και κάτι” Κατερίνα Χριστοφίδου και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την ηλικία της και το γάμο της αλλά και για το αν επιθυμεί να αποκτήσει παιδί με το σύζυγό της Νίκο Κωτσονόπουλο. Όπως είπε η ίδια είναι 42 ετών και νιώθει απόλυτα συνειδητοποιήμενη με αυτή την ηλικία. “Είμαι 42 και νιώθω 42 με τα καλά και τα κακά του” λέει χαρακτηριστικά.


“Φάνηκα τυχερή γιατί έζησα την κάθε ηλικία όπως έπρεπε. Δεν με ενοχλεί που μεγαλώνω” προσθέτει. Για το γάμο της με το Νίκο Κωτσονόπουλο λέει ότι ήταν το επιστέγασμα μιας μεγάλης αγάπης και δεδομένου ότι και οι δύο έχουν παιδιά θεώρησαν ότι ο γάμος ήταν μια φυσική εξέλιξη.

“To θέλαμε πολύ και οι δύο γιατί νιώθουμε ότι ανήκουμε ο ένας στον άλλο. Είμαστε ένα”. Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενός παιδιού η Κατερίνα Χριατοφίδου λέει: “Ποτέ δεν λέω ποτέ αλλά ήδη έχουμε πέντε παιδιά με το Νίκο. Ένα έκτο θα ήταν λίγο υπερβολικό”.
ilovestyle.com

Post Top Ad


-->