«Κάθε χρόνος που περνάει...»-Η τρυφερή ανάρτηση γνωστού Κύπριου για τα γενέθλια της συζύγου του - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/11/18

«Κάθε χρόνος που περνάει...»-Η τρυφερή ανάρτηση γνωστού Κύπριου για τα γενέθλια της συζύγου του
Πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο είναι μαζί τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ο έρωτας και η ευτυχία του ζεύγους έχει συμπληρωθεί με την γέννηση της κορούλας τους. Ο σύζυγος παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, βρίσκεται δίπλα στην κόρη και στην σύζυγό του.

Η σύζυγος του γνωστού Κύπριου, σήμερα 3 Νοεμβρίου έχει γενέθλια και ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του, την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του προς εκείνη.Ο λόγος για τον Ανδρέα Στυλιανού, ευρύτερα γνωστό ως Dj Andrew S, o οποίος θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην σύζυγο του, Κούλλα Ιακωβίδου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής Dj δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με την σύζυγό του και έγραψε ως λεζάντα: «Μωρό μου χρόνια σου πολλά, κάθε χρόνος που περνάει μου είσαι και πιο απαραίτητη γιατι μου άλλαξες τη ζωή μου..Χρόνια πολλά, καλά και γεμάτα μοναδικές στιγμές με την κορούλα μας!!!😘😘😘».

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση στο chnews.com.cy:

Post Top Ad


-->