Χείμαρρος η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ - Τα παραπανίσια της κιλά της στέρησαν συγκεκριμένο ρόλο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/11/18

Χείμαρρος η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ - Τα παραπανίσια της κιλά της στέρησαν συγκεκριμένο ρόλο


 

«Ήθελα έναν ρόλο στο θέατρο και δεν μπορούσα να τον πάρω εξαιτίας του βάρους μου» δήλωσε η γοητευτικότατη πλην ταλαντούχα ηθοποιός του Τατουάζ.

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου μίλησε στην εφημερίδα Real και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ότι λόγω των παραπανίσιων της κιλών, δεν μπορούσε να πάρει ένα ρόλο.

«Αν και είχα περισσότερα κιλά, ανήκα στην ομάδα της cool παρέας του σχολείου. Το πρόβλημα με τα κιλά εμφανίστηκε μπροστά μου όταν ήθελα έναν ρόλο στο θέατρο και δεν μπορούσα να τον πάρω εξαιτίας του βάρους μου».


Και συνέχισε η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ: «Σήμερα έχει ήδη δοκιμαστεί σε αρκετούς ρόλους τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. «Ανήκω στη θεατρική ομάδα ‘Cartel’. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει το δικό της θέατρο, το ‘Cartel’, και είναι λίγο πιο κολεκτίβα η κατάσταση εκεί, γιατί το δουλεύουμε μόνοι μας.Εγώ, αντί να πάω να δουλέψω σε ένα cafe ή σε ένα μπαρ, που δεν ταίριαζαν στην ιδιοσυγκρασία μου, κρατάω το ταμείο στο θέατρο, προκειμένου να βγάζω το χαρτζιλίκι μου και να μπορώ να βιοπορίζομαι για κάποια χρόνια».


tothemaonline.com

Post Top Ad


-->