Γνωστή Κύπρια μοντέλο είχε γενέθλια! Πόσο χρονών έγινε; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/11/18

Γνωστή Κύπρια μοντέλο είχε γενέθλια! Πόσο χρονών έγινε;
Πρόκειται για μια Κύπρια η οποία έχει καταφέρει να αναδειχτεί στον χώρο της μόδας. Επιπλέον, έχει διαγράψει σημαντική επαγγελματική πορεία.

Ο λόγος για την Στέλλα Δημητρίου η οποία χθες, 14 Νοεμβρίου, είχε τα 39α γενέθλια της. Μέσω μια ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, εξέφρασε τις σκέψεις της για την έως τώρα πορεία της στην ζωή και ανέφερε τους στόχους της για το μέλλον.


Συγκεκριμένα έγραψε: «Τί και αν περνάνε τόσο γρήγορα τα χρόνια, σαν νεράκι.. νιώθω τόσο όμορφα που έχω την υγεία μου σήμερα και τους ανθρώπους που αγαπώ στο πλάι μου!! Νοιώθω τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη , ισορροπημένη, ευλογημένη και ευχαριστώ το θεό καθημερινά για ότι μου έχει δώσει, για τις καλές και κακές στιγμές της ζωής μου γιατί όλα είναι εμπειρίες... εμπειρίες ζωής ...και μέσα από αυτές έχω γίνει σοφότερη και πολύ δυνατή.. Έχω μάθει να γελάω πιά και να συγχωρώ τις κακίες και εκτιμώ τους καθαρούς ανθρώπους!!! Να προστατεύω τον εαυτό μου και να δίνω χρόνο μόνο σε ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ!! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας και τις υπέροχες ευχές που μου στέλνετε και ανταποδίδω .. Με κάνετε πολύ χαρούμενη!!!».
Δείτε την ανάρτηση στο chnews.com.cy:Post Top Ad


-->