Ο Μπουλούμπασης μιλάει για το τέλος της συνεργασίας του με τη Μενεγάκη: “Θα κινηθώ νομικά απέναντι…” - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/11/18

Ο Μπουλούμπασης μιλάει για το τέλος της συνεργασίας του με τη Μενεγάκη: “Θα κινηθώ νομικά απέναντι…”Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Βασίλης Μπουλούμπασης έληξαν τη συνεργασία τους μετά από πολλά χρόνια.

Οι λόγοι που δεν συνεργάζονται δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο, κάποια sites έσπευσαν να γράψουν ότι τσακώθηκαν. Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά Live και αποκάλυψε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως μάλιστα, ζήτησε από τα sites να κατέβουν τα εν λόγω άρθρα αλλιώς θα κινηθεί νομικά.

«Την Ελένη την αγαπώ πολύ. Κάποιοι λόγοι με κρατούν μακριά της. Δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα έχουν ακουστεί, απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο. Οι δρόμοι μας δεν χώρισαν οριστικά, απλά κάνουμε ένα διάλειμμα. Ζήτησα από τα sites που έγραψαν ότι τσακώθηκα με την Ελένη ότι αν δεν κατεβάσουν το θέμα θα κινηθώ νομικά απέναντι  τους», δήλωσε.

Πηγή: faysbook.gr

Post Top Ad


-->