Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που άρεσε στην Αριστοτέλους πριν γνωρίσει τον Εφραίμ-To αποκάλυψε η ίδια - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/11/18

Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που άρεσε στην Αριστοτέλους πριν γνωρίσει τον Εφραίμ-To αποκάλυψε η ίδιαΗ όμορφη παρουσιάστρια του  «Με αγάπη Χριστιάνα όταν παρουσίαζε» το «Για Σένα» λίγα χρόνια πριν γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της, είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για ένα ποδοσφαιριστή που αποτελεί φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. Όχι δεν είναι ο Κριστιάνο Ρονάλτο, αλλά το αντίπαλο δέος, ο Λιονέλ Μέσι.


Εκτός από παικταράς, ο Αργεντινός σταρ της Barcelona φαίνεται να είχε γοητεύσει και την Χριστιάνα Αριστοτέλους, κάτι όμως που δεν συμμερίστηκε η ομάδα της «Ο Μέσι μας αρέσει, φαίνεται καλό παιδί και είναι παικταράς» είπε η παρουσιάστρια προσθέτοντας ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει κάτι γοητευτικό.

Την άποψη της ότι ο Μεσι είναι ωραίος σχολίασε η ομάδα του πάνελ της εκπομπής, έχοντας αντίθετη άποψη, με την Χριστιάνα Αριστοτέλους να προσθέτει «Πρέπει να το κοιτάξω λίγο».

dailystarcy.com

Post Top Ad


-->