Αυλαία! Οριστικός χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/11/18

Αυλαία! Οριστικός χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών!Έπειτα από μία μεγάλη προσπάθεια επανασύνδεσης όλα δείχνουν ότι το λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής showbiz δεν θα είναι πλέον μαζί.

Τα γκρίζα σύννεφα που εμφανίστηκαν πριν από λίγους μήνες στη σχέση του Άλκη Κούρκουλου και της Ευγενίας Δημητροπούλου όχι μόνο δεν διαλύθηκαν, αλλά οδήγησαν αρχικά σε καταιγίδα και κατόπιν σε οριστικό χωρισμό.

Οι δύο ηθοποιοί βίωσαν την πρώτη κρίση στα τέλη της περασμένης ανοίξεις και, παρά την προσπάθεια επανασύνδεσης μέσα στο καλοκαίρι, δεν κατάφερα να γεφυρώσουν τις διαφορές τους.

Έπειτα από κοινή πορεία τεσσάρων ετών, το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην σχέση του.


Όσο διακριτικό ήταν αυτό το ειδύλλιο, άλλο τόσο αθόρυβος αποδείχτηκε ο χωρισμός τους με τους δύο τους να αποφεύγουν οποιαδήποτε δήλωση και να βρίσκουν διέξοδο τόσο στις παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστούν όσο και τους καλούς φίλους τους.

Ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου είχαν προσπαθήσει να κάνουν την σχέση τους να ευδοκιμήσει, όπως λέει το ρεπορτάζ στη "Real life".

Στις αρχές του περασμένου Ιουλίου όταν πλέον είχαν αποφασίσει να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, εκείνος έκανε ένα ταξίδι αστραπή στην Λάρισα προκειμένου να βρεθεί στην πρεμιέρα της αγαπημένης του. Όσοι τους είδαν τότε στην θεατρική παράσταση του θεσσαλικού θεάτρου περιγράφουν δύο χαρούμενους ανθρώπους, που ανταλλάσσαμε ματιές γεμάτες νόημα και είχαν κάνει άπαντες να πιστέψουν ότι είναι θέμα χρόνου να τα ξαναβρούν. Μάταια όμως...

Οι δύο ηθοποιοί και πρώην σύντροφοί φαίνεται να έχουν στραφεί πλέον στην εργασιοθεραπεία προσπαθώντας έτσι να δουν τις νέες ισορροπίες τους.


youweekly.gr

Post Top Ad


-->