Άντρεα Κυριάκου: Η απάντηση της σε follower που σχολίασε γιατί φοράει crop top και φαίνεται η γραμμή της εγκυμοσύνης - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/11/18

Άντρεα Κυριάκου: Η απάντηση της σε follower που σχολίασε γιατί φοράει crop top και φαίνεται η γραμμή της εγκυμοσύνηςΗ Άντρεα δηλώνει περήφανη για τα σημάδια εγκυμοσύνης! Η Άντρεα Κυριάκου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της μετά τον ερχομό του γιου της Λαμπρινού και μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους.


Το μοντέλο δεν αποχωρίζεται τον γιο της και ένα μήνα μετά την γέννα της μαζί με τον Λαμπρινό πήγαν την πρώτη τους βόλτα με την Άντρεα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπο από την βόλτα τους. Τα σχόλια έπεσαν βροχή και ανάμεσα τους υπήρχε μια διαδικτυακή της φίλη η οποία σχολίασε την επιλογή της Άντρεας να φορά crop top αφού τα σημάδια της εγκυμοσύνης είναι ακόμα εμφανή. Η Άντρεα έδωσε την δική της απάντηση γράφοντας ότι η γραμμή της εγκυμοσύνης δεν είναι μόνιμη και θα εξαφανιστεί σιγά σιγά  αλλά ακόμα και αν δεν εξαφανιζόταν θα ήταν περήφανη γι’ αυτήν.

dailystarcy.com

Post Top Ad


-->